Neverminder 3 721 Опубликовано: 5 мая, 2023 Мої вітання,брази! Це мій перший гров на кокосі,тому прошу допомогти підказкою,якшо буду косячити. Тож шо маємо на вході: Світло - 120 Ватт квантумборд на самсунгах (як пишуть) Субстат - кокосій ( 70/30=(15+15)агроперліт та вермикуліт Дренаж - пінопласт Об'єм - 5 літрів Горіхи: від бро @POSTAL із сортом ще не вирішив - напишу як замочу ядро і поставлю заряджатися кокосій База: jungle Juсe+cal-mag sensi Стіми: Б-52, біг бад, бад ігнітор, х-фактор,овердрайв Додатково: 10 гр мікоризи заряджу в субстат на старті, МФК, за рецептом бро @ХаПаZz хімічитиму кал-маг і перевірю шо вийде. 7 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 5 мая, 2023 Вітаю! Тож пішов вносити мікоризу дорослій дівчинці і промивати кокосій. Шо буду робити: візьму половину того шмата,розфігачу його в тазику та промию добряче під душем. Потім змішаю з агроперлітом і вермикулітом, проллю відстояною кранухою до pH 6.5, додам грибів (акули) і заллю компотом 1:1:1 (NPK) + 2 мл/л калмагу ррм 350 рН 6,0-6.5 на добу. Паралельно визначусь із сортом,замочу насіння і відпишусь 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 5 мая, 2023 Кокосій буферизується у компоті рН 6,05 ррм 350-370 ( по 0,5мл бази+2 мл калмагу на усю жижу-десь 2 літра) а ростити будемо Auto Nice Diesel fem. від бро @POSTAL 5 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 5 мая, 2023 насінина замочена,тож аста маньяна! Завтра - посівна та підселення в бокс,бо,як писав, "нема більше сечі терпіти оті пекельні борошна" 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 306 Опубликовано: 5 мая, 2023 Вітаю ! Гарного та продуктивного грова. Дизель на кокосі може порвати бокса) Нещодавно цікавився ціною кокосу, за ціною маленького літачка )) 1 Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 5 мая, 2023 29 хвилин тому, POSTAL сказав: Вітаю ! Гарного та продуктивного грова. Дизель на кокосі може порвати бокса) Нещодавно цікавився ціною кокосу, за ціною маленького літачка )) Вітаю! Дякую,бро! 79 грн за брикет 500 грамів. Треба вимивати добряче. Наступний гров на серамісі,бо жінка чуть не зжерла за срач у ванній - теж шось твоє на реверсі запущу). Маю надію,шо так і буде,як ти кажеш. Шоб було нормально я туди мікоризи ще...хай буде))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Migelxl 16 630 Опубликовано: 5 мая, 2023 5 часов назад, Neverminder сказал: Дренаж - пінопласт Непотрібно, від слова зовсім..... 1 час назад, Neverminder сказал: срач у ванній Знайомо))) Раджу на кокосі крапельний полив Гарного грову 2 Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Tab 796 Опубликовано: 5 мая, 2023 Удобр дуже багато але це плюс а не мінус))) кіссон агро розсипний 21-25 грн 400 гм пакетик синій такий. Але є 2-3 рази дорожче брикетом. Що той що той взлітає кожен раз на звичайному коко з агро магазину (бюджетному) 2-3 пакетика кіссон агро, і на 75 грн 5-7літрів відбірного кокоса. І нема там гівна не треба вибирати, палки пісок грязюку. Просто дуже гарно промити плюс кипяток) пенопласт зайвий ! Кокос пропускає всю воду за мить) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 5 мая, 2023 3 години тому, Migelxl сказав: Непотрібно, від слова зовсім..... Знайомо))) Раджу на кокосі крапельний полив Гарного грову Дякую! я чекаю доки звільниться місце під більш потужним бордом і запущу реверс на серамісі - вже все готово, тому і почав розбиратися з кокосом) Там того пінопласту сантиметр вийде, бо отворів я насвердлив той кокос випаде через тиждень весь І шоб по-вище було,бо веги,думаю, має бути не більше місяця,тож корневій має вистачити 5 л субстату з головою 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 5 мая, 2023 28 хвилин тому, Tab сказав: Удобр дуже багато але це плюс а не мінус))) кіссон агро розсипний 21-25 грн 400 гм пакетик синій такий. Але є 2-3 рази дорожче брикетом. Що той що той взлітає кожен раз на звичайному коко з агро магазину (бюджетному) 2-3 пакетика кіссон агро, і на 75 грн 5-7літрів відбірного кокоса. І нема там гівна не треба вибирати, палки пісок грязюку. Просто дуже гарно промити плюс кипяток) пенопласт зайвий ! Кокос пропускає всю воду за мить) я тут в репортах зустрічав,що у людини шось забилося - модний кокос якийсь олівцем штрикав,шоб пролити Тільки що, Neverminder сказав: Удобр дуже багато але це плюс а не мінус))) хочу виростити слона! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 5 мая, 2023 1 година тому, ХаПаZz сказав: На рахунок промивки, добре працює не з душа по трошки, а з відра так обільно. Пара відер і кокос промитий. А через душ можна вилити 10 відер і промиється так собі. Бро,я його і замочував, і з душа,і з дво,курва,рук... Як подумаю,шо треба ще робити субстат,бо те всядеться - аж 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 5 мая, 2023 1 година тому, ХаПаZz сказав: Розведи цієї штуки 0.3мл на 50мл води під флакончик і з 3-4ого дня обробляй по листу в нічний час. Кожну годину або кожні 2год. Результат буде офігієш. я янтарною кислотою по листу буду на ніч давати 2 таблетки/літр 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 5 мая, 2023 1 година тому, ХаПаZz сказав: Дааа, лабораторію розвів, а казав мороки багато) Та я порахував трохи...300 грн калмагу - то на 120 літрів. Зараз,на землі, в день йде +/- 1 літр на рослину. І це ще не було спеки. Людина,у якої я запозичив ідею по реверсу, писала,шо на піках витрата доходить до 1,7л/ доба. Почну з сенсеі,а там,як підросте,почнемо хімічити Та й МФК - 100 грн/1,5 літра. Даю 1,5мл/л до 1,5мл блума. А блума треба по 3 мл на рослину через день...Короче таке 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 5 мая, 2023 1 година тому, ХаПаZz сказав: обробляй по листу в нічний час. та ну. Воно підселяється в бокс до малої,яку я по-троху коцаю вже. Воно цвіте ,шо дурне,- я туди не полізу.Хіба шось вдрізати зайве 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 6 мая, 2023 Вітаю! Насінина щасливо потонула і була закопана Підселив до подруги,шо буде з'їдена першою. Довелося вимкнути дальній червоний та УФ - експерименти будуть трохи згодом. Температура в боксі 26С, вологість 40% Тож чекаємо доки вилізе. 4 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 6 мая, 2023 на ніч зволожу кокосій під стаканом відстояною кранухою рН 6,24 з пульвелізатора (пищ-пищ. Може пищ-пищ-пищ) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 6 мая, 2023 23 години тому, ХаПаZz сказав: Розведи цієї штуки 0.3мл на 50мл води під флакончик і з 3-4ого дня обробляй по листу в нічний час. короче,вилив янтарку,буду давати по листу Б-52. Подивимось шо вийде 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 7 мая, 2023 13 години тому, ХаПаZz сказав: мульчею з таканини це шо таке? 13 години тому, ХаПаZz сказав: парнік виходить капітальний зняв стакан, попирскав водою.Хай так буде. Там не такий потік повітря,шоб субстат завітрився.Бо,дійсно,-звариться ще_ Тільки що, Neverminder сказав: це шо таке? зняв стакан, попирскав водою.Хай так буде. Там не такий потік повітря,шоб субстат завітрився.Бо,дійсно,-звариться ще_ поставив банку та тканину 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 7 мая, 2023 13 години тому, ХаПаZz сказав: те зволоження того слою, як мертвому припарка бро. Не мороч собі голови. Якщо пролив, то просто прикрий мульчею з таканини, щоб не випаровувалась швидко тай все. Правильне рішення. Але починай як пара листочків буде, це як правило 4-5ий день +- тут треба бути уважним дуже. Об*єм повітря під стаканом малий, а пряме освітлення з ламп полюбому нагрівають його і доволі швидко, + це пластик і парнік виходить капітальний. Зварити і прохлопати можна на раз. Я зазвичай ставлю скляну банку 0.5 з широким горлишком, а зверху кладу кладу кружечок тканини, щоб був тіньок і тоді +- робочий парнік для взходу получається. Дякую за пораду,бро! 2 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 9 мая, 2023 Вітаю! В нас вилез Дизель. Тож 1-й день ДВК 3 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andriyko 461 Опубликовано: 9 мая, 2023 (изменено) Найс Дизель дуже крутий сорт, в минулому році піднімав, теж від Постала, приємно здивував ефект, під ним ніколи паніки не було, і все що робиш видається блаженно-благородним, і сам таким стаєш під ним, добрим добрим, і замисленим)) А коли накурив кента у якого толера не було, дав йому косяк товщиною з палець, він думав там 50/50 з табаком, а там чисто травка була, так той взагалі все в 3д почав бачити і сказав що це якась грибна трава) Ну цей, бажаю вдалого грову! Изменено 9 мая, 2023 пользователем andriyko 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 9 мая, 2023 1 година тому, andriyko сказав: Найс Дизель дуже крутий сорт, в минулому році піднімав, теж від Постала, приємно здивував ефект, під ним ніколи паніки не було, і все що робиш видається блаженно-благородним, і сам таким стаєш під ним, добрим добрим, і замисленим)) А коли накурив кента у якого толера не було, дав йому косяк товщиною з палець, він думав там 50/50 з табаком, а там чисто травка була, так той взагалі все в 3д почав бачити і сказав що це якась грибна трава) Ну цей, бажаю вдалого грову! дякую,бро! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 10 мая, 2023 Вітаю! День 2 Вчора на ніч трох и пшикнув кранухою,сьогодні без фанатизму (десь грамів до 100) полив кранухою навкруги паростка (5 см відступив) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 11 мая, 2023 День 3 Вчора на ніч пшикав кранухою рН 6,05,сьогодні полив єю ж . Пішов промивати і замочувати кокосій шоб підсипати. На ніч буду пшикати вже з Б-52 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 721 Опубликовано: 12 мая, 2023 День 4 Підсипав під семядолі грунт. Не так парився з промивкою,тож на виході після буферизації ,коли вже все запхав у горщик,отримав рН 8,5 дренажу. Трохи пролив компотом рН 6,05 ррм 400 навкруги рослини і забив Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас